27
mei
Eilanders en eilanden, ik dank u!

Als echt toerist heb ik vrij recent “de eilanden” allemaal bezocht op mijn oude motorfiets. Jaren ben ik naar het buitenland geweest en nu, op mijn 56e naar de eilanden. Ik kan u vertellen: het was heerlijk. Nu moet ik eerlijkheidshalve vertellen dat ik ook heel even de idioterie van mijn bestaan als freelancer wilde laten voor wat het is. En dit is meer dan goed gelukt.

Door de rust dicht bij huis op te zoeken, kon ik schijnbaar toch goed nadenken over het leven, de vervolgstappen als het gaat om de professionaliteit en heb ook als columnist in het zand menig column kunnen schrijven. Een eiland, wie had ooit kunnen denken dat ik op een eiland het naar mijn zin zou hebben?

Misschien hebt u mijn zien rijden, zitten, biertje drinken of schrijven met een vulpen?

Eilanders en eilanden, ik dank u. Het is de schoonheid van de eenvoud die ik zocht en ook gevonden heb. Het is er ook, als je het ziet!

De Pluis

 

27 mei 2014

Vacature delen: