10
sep
Texel in de herfst: het drukke seizoen voorbij?

Na heerlijke zomerdagen, dagjes strand en volle terrasje moeten we weer afscheid gaan nemen van de zomer. Maar betekent dit ook dat de drukte (voor ondernemers) op Texel voorbij is? Nee! De gezelligheid op Texel gaat gewoon door.

De laatste jaren wordt Texel ook in de herfst en winter een steeds populairdere bestemming. Dat is niet zo gek, er is een heleboel te doen. Welke leuke evenementen zijn er op Texel?

Texel Culinair

Van 11 tot en met 13 september presenteren Texelse restaurants weer heerlijke hapjes. Drie dagen culinair genieten in De Koog!

Open Monumentendag Texel

Texel heeft een hoop monumenten. Op 12 september is Open Monumentendag Texel.

Texelse halve marathon

Op 27 september vindt het jaarlijkse hardloopevenement ‘de Texelse halve marathon’ plaats. Een populaire tocht waarbij gestart wordt vanaf het autodek van de TESO-boot. Heeft u een startbewijs bemachtigd? Of komt u de hardlopers aanmoedigen? 

Wind festival

Sinds twee jaar wordt er in oktober het WINDfestival georganiseerd.  Een tweedaags festival waarbij één van de grootste krachten van het eiland centraal staat: de wind. Dit jaar vindt het evenement plaats op 3 en 4 oktober.  

Blues weekend Texel

Van 9 t/m 11 oktober gaan de voetjes van de vloer tijdens het Bluesfestival in Den Burg. Een gezellig weekend met in (bijna) elk café live muziek. 

Texel 600 jaar stad – Oktoberfest 

Dit jaar vieren we op Texel dat we al 600 jaar stadsrechten hebben! Dat brengt een hoop festiviteiten met zich mee. Op 17 oktober is er een eindfeest in De Toekomst in De Koog. Het thema: een heus Oktoberfest.

Beach Obstacle run Texel 

Ga op zondag 18 oktober de strijd aan met de elementen en doe mee met de Beach Obstacle run! Er zijn maar liefst dertig hindernissen en u kunt kiezen uit verschillende afstanden. 

10 september 2015

Vacature delen: