Wij werken samen

Op deze pagina vind je informatie over:

  • Samenwerking m.b.t payrolling 

Wij werken samen met Texel Payrolling. Wilt u ook uw medewerkers verlonen? Stuur ons een berichtje, dan nemen wij zsm contact met u op. 

  • Woonruimte voor jouw (vakantie) medewerkers

Werknemers woonruimte nodig? Woonruimte is ieder jaar een zorg, zeker voor de horeca- ondernemer. Ook hierover willen wij u graag informeren. In samenwerking met Woontij Texel bieden wij een mogelijkheid tot het onderbrengen van uw personeel.

Woonruimte

Tubantia: te huur voor tijdelijk personeel

Appartementencomplex Tubantia weer beschikbaar voor seizoensmedewerkers

Er staat weer een heerlijk zomerseizoen op ons te wachten. Texel zal weer volop bezocht worden door vakantiegangers.

In het seizoen is er natuurlijk extra drukte in de horecagelegenheden. Texelsebedrijven zoeken vaak extra personeel voor een paar weken of maanden. Deze mensen hebben allemaal een slaapplek nodig. Deze hebben wij voor u in ‘Tubantia’.

In Tubantia hebben wij acht appartementen waar per appartement voor 4 personen plaats is. De appartementen liggen allemaal op de 1ste verdieping. Het appartement heeft een slaapkamer, badkamer en een woonkamer. Via een trap naar boven komt u in de 2de slaapkamer. Elk appartement heeft een balkon. Er is geen keuken in het appartement. Je kunt gebruik maken van elektra en water (er is geen gasaansluiting). Er is een parkeerplaats en een groot buitenterrein/grasveld waar het bij mooi weer heerlijk is.

Het huurcontract komt op naam van het bedrijf. De kale huur is €475,- per maand. Daarbij komen nog de kosten zoals BTW, stookkosten, gemeentelijke belastingen en huismeesterkosten.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen via 088 -966 68 45 contact met ons opnemen om de appartementen te bekijken. Een mail sturen kan ook. info@woontij.nl  o.v.v “Werken op een eiland”