Zoek naar bedrijven

Zoeken

Den Burg

Bakker Timmer

Bakker Timmer is een begrip op Texel. Ons familiebedrijf kent een rijke historie. In 1910 startte onze overgrootvader een kleine, ambachtelijke bakkerij in Oosterend. Zijn zoon en onze opa Jan Timmer begon in 1947 in Den Burg zijn eigen bakkerij: Timmer’s Bakkerij. De liefde voor het vak zit ons in de genen: inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met vijf mooie winkels, waarvan er vier voorzien zijn van een tearoom.

Bekijk bedrijf

Den Burg

Hotel Kogerstaete

Hotel Kogerstaete is een viersterrenhotel in De Koog op Texel. Begin 2019 is het hotel compleet gerenoveerd.

Bekijk bedrijf

Den Burg

SnelStart

SnelStart is met ca. 120 medewerkers een van de grootste werkgevers op Texel. SnelStart levert aan het Nederlandse midden- en kleinbedrijf software die het uiterst eenvoudig maakt om de boekhouding, facturering, en het voorraadbeheer en boekhouding te doen. SnelStart is een professioneel bedrijf met een prettige werksfeer waarin medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Er wordt continu gewerkt aan betrouwbare producten die ondernemersgemak opleveren.

Bekijk bedrijf

Den Burg

Puur Zsa Zsa Zsu

Niet alleen de juiste kennis van zaken leidt tot een succes. Wat maakt iets tot een succes? Welke factor zorgt ervoor dat u het verschil maakt? Dat iets…. Dat is de zsa zsa zsu! Wat kunnen wij voor u betekenen? Event & project management: Het verbinden van de stappen tussen idee en uitvoering. Iedere behoefte, persoon, situatie en organisatie is anders. Door de juiste inleving en passie voor het vak, kunnen wij uw behoefte of idee vertalen naar een concept. Dit concept is de basis voor het evenement. Naast de ontwikkeling van het concept, voelen wij ons ook verantwoordelijk voor de juiste implementatie en uitvoering ervan. Wij nemen graag deze zorgen van u over. Zo kunt u zich focussen op uw core-business, terwijl de zaken voor u “tot in de puntjes” worden geregeld. Wij voorzien u dan ook graag van advies op diverse vakgebieden binnen dit proces. U kunt daarom ook bij ons terecht voor: • Marketing • Partnering • PR • Sales Wilt u het gehele proces van aan ons overlaten, dan bent u aan het juiste adres! Precies wat u nodig heeft om uw evenement of project op de juiste manier te positioneren en van uw idee of wens werkelijkheid te maken.

Bekijk bedrijf

Den Burg

Hotel Zeerust

Hotel Zeerust combineert het beste van Texel. Het ligt pal achter de duinen en het uitgestrekte natuurgebied, met de gezellige terrasjes van het dorp De Koog op kuierafstand. U slaapt in met het ruizen van de branding en staat op met het lekkere en uitgebreide ontbijt van Hotel Zeerust. De trotse eigenaars Andreas en Andrea zijn geboren en getogen op Texel. Zij heten u van harte welkom en laten u het echte eiland gevoel ervaren.

Bekijk bedrijf

Den Burg

De Smulpot

In het centrum van Den Burg, gelegen aan de voet van de kerk en de Groeneplaats op loopafstand, vind je De Smulpot. Van lunch tot diner tot het genieten op het terras. Kwaliteit en gastvrijheid staat hoog bij ons in het vaandel. Dit is niet alleen terug te vinden in onze gerechten, maar ook zeker in de heerlijke wijnen die wij schenken. Gasten kunnen bij ons terecht voor eerlijke producten, vers verwerkt tot een culinaire verwennerij.

Bekijk bedrijf

Den Burg

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een no-nonsense én ambitieuze organisatie. Daarbij heerst er een gezellige en collegiale werksfeer in een veelzijdige vakantie omgeving. We ontvangen jaarlijks meer dan twee miljoen gasten op onze parken. Veel van deze gasten maken gebruik van de horeca faciliteiten op de parken. Wij kunnen jou dus goed gebruiken bij Roompot Vakanties!

Bekijk bedrijf

Den Burg

ASCtexel

ASC (Auto Service Centrum) is een servicegericht autobedrijf. Wij richten ons vooral op de reparatie en het onderhoud van alle automerken.

Bekijk bedrijf

De Koog

Catharinahoeve

Boerderij Eethuis Catharinahoeve is gelegen aan de rand van het bos op Texel. In onze authentieke boerderij verwelkomen we jaarlijks veel bezoekers en is het de plek waar het alle jaargetijden heerlijk toeven is. De menukaart biedt keus uit klassieke gerechten, Texelse specialiteiten en pannenkoeken voor jong en oud.

Bekijk bedrijf