Contact

Wie zijn wij?
 
Werken op een Eiland is een initiatief van Puur zsa zsa zsu en 53 Graden Noord
 
Neem contact met ons op

Werken op een Eiland
P/a 53 Graden Noord
Spinbaan 1
1791 MC Den Burg

Tel.: 0222-761782
E-mai: info@werkenopeeneiland.nl
 

info@werkenopeeneiland.nl
facebook.com/werkenopeeneiland
twitter.com/werkopeeneiland

IBAN: NL80 RABO 0127446915
KvK Alkmaar: 65666917

Contactformulier

Een geldige naam is verplicht
Een e-mailadres is verplicht
Dit veld is verplicht

Valerie Jongeneel, Puur zsa zsa zsu
Vanuit mijn achtergrond bij Start People, met ruim 6 jaar ervaring in sales & bemiddeling, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en  de samenwerking opgezocht met 53 Graden Noord. Wij hebben gezamenlijk dit project aangepakt. Waarom? Texel biedt voldoende mogelijkheden voor Texelse en “overkantse” werkzoekenden, alleen worden deze nog niet gebundeld aangeboden. Nu wel!

Als ondernemer hoef je nu niet langer te zoeken naar een betaalbaar platform met een groot (landelijk) bereik. Daarom kom ik graag langs om de mogelijkheden te bespreken om uw vacature de juiste aandacht te geven.

Peter Koorn en Chris Ellen, 53 Graden Noord
Onze focus ligt op het verhogen van het rendement van onze online toepassingen. Werkzoekende moeten op een eenvoudige manier de juiste banen voorgeschoteld krijgen. Onze uitdaging is om de bezoekers, werknemers en werkgevers te faciliteren in het vinden van de juiste match. 

Werken op een Eiland is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen werkgevers op een eiland. Met de kennis die in huis is, wil Werken op een Eiland zich positioneren als dé vacaturewebsite voor de Nederlandse Waddeneilanden.